ABOUT US

LOCA GROUP

Het team achter de LOCA diensten bestaat uit 2 jonge freelancers die zich met hart en ziel inzetten om van jullie wensen

de geschikte output te creëren.

Dit gaat van drukwerk tot planning en creatie van evenementen en huwelijken. Door hun nauwe samenwerking en verschillende talenten,

zijn ze het perfecte complementaire duo voor jullie opdracht!

 

 

 

Maxim Casier, °14.12.1992

 

Maxim heeft een opleiding Grafische en Digitale multimedia gevolgd en staat als freelancer paraat voor al jullie grafische aanvragen. Dit kan gaan van huwelijks-uitnodigingen tot flyers voor events, tot posters, visitekaartjes en zoveel meer. Je kan het zo gek niet bedenken!

 

Samen met Justine creëert hij voor jullie huwelijksdag de gedroomde uitnodiging, waarna hij zich helemaal toespitst op de uitwerking hiervan. Hij is de persoon die zich dag en nacht kan smijten in een opdracht en niet gaat rusten tot het perfect is.

 

Maxim wordt door zijn omgeving gezien als de altijd even gedreven dromer, een vriend waarop je kunt bouwen en een pietje precies als het op zijn creaties aankomt.

 

 

Justine Derudder, °16.09.1993

 

Justine heeft een creatieve opleiding op Sint-Lucas gevolgd waarna ze in de Toegepaste Architectuur terecht gekomen is. Desondanks laat alles wat met design, totaalconcepten, eventplanning en vooral huwelijken haar niet los en heeft ze met plezier van haar passie haar beroep gemaakt.

 

Na een opleiding te hebben gevolgd is ze nu ook een gecertificeerd weddingplanner, die jullie met plezier begeleidt door deze leuke periode en van jullie huwelijksdag een creatief totaalconcept zal maken.

 

Justine is een vrolijke jongedame die door haar omgeving wordt omschreven als ‘alle gekheid op een stokje’ en gebeten is door weddings, post-its, checklists en planningen!

 

 

BE 0671 838 529

Algemene voorwaarden

© Copyright. All Rights Reserved.

 

0484 / 08 40 51